SHOPPEN ER LUKKET!!! DENNE SIDE BRUGES KUN SOM DEMO SIDE. ORDRER VIL IKKE BLIVE BEHANDLET!!!

30 dages returret hos Little Lights

Når du har handlet hos Little Lights har du altid ret til at returnere varen indenfor 30 dage efter at du har modtaget din vare. Varen skal returneres i væsentlig samme stand og samme mængde og gerne i dens originale emballage. Du bedes kontakte Little Lights såfremt dette ikke er muligt.

Du skal være opmærksom på, at du selv betale returfragten. Når vi har modtaget varen og godkendt varens stand, sender vi dig en e-mail med en bekræftelse på din returnering med alle de relevante oplysninger, så du har mulighed for at kontrollere dine oplysninger igen, samt for at informere dig om at vi er i færd med at overføre købesummen til din konto. Såfremt, at du ønsker pengene retur til en anden konto end den hvor købet er foretaget via, bedes du sende os en mail med varenummer, navn, e-mail, telefonnummer og det kontonummer du ønsker købesummen overført til i stedet. Såfremt ovenstående er overholdt, og vi ikke har problemer i henhold til de angivne returoplysninger, vil vi tilbagebetale købesummen indenfor fem hverdage efter, at vi har modtaget varen retur. Vær opmærksom på, at du altid skal kontakte os, såfremt der er en mangel ved varen, så vi kan hjælpe dig i henhold til en reklamation.

Returnerede varer skal sendes til Little Lights, 

 •  
  VI ELSKER VORES PRODUKTER!
  Hos Little Lights elsker vi vores produkter.
  Det er vi sikker på, at du også kommer til.
 •  
  HURTIG LEVERING
  Vi sender din ordre 1-2 hverdage, efter vi har modtaget din ordre.
 •  
  30 DAGES RETURRET
  Hos Little Lights har du altid 30 dages returret.
 

en del af
Demoside

CVR: 00000000

Praktiske Links
Modtag vores nyhedsbrev
LITTLE LIGHTS ER LUKKET. DENNE SIDE FUNGERE NU KUN SOM DEMO SIDE!!! Little Lights bruger cookies. Når du fortsætter med at browse på denne side, accepterer du vores brug af cookies.