SHOPPEN ER LUKKET!!! DENNE SIDE BRUGES KUN SOM DEMO SIDE. ORDRER VIL IKKE BLIVE BEHANDLET!!!

Spørgsmål & Svar

Hvorfor er der ikke anmeldelser af littlelights.dk på trustpilot?

Som nystartet virksomhed (opstart december 2013) har vi dags dato endnu ingen anmeldelser på trustpilot. Vi modtager meget gerne ris eller ros på både trustpilot og via mail, men det er i sidste ende op til den enkelte kunde hvorvidt de ønsker at bruge tid på en anmeldelse på trustpilot.

Hvorfor linker I ikke til truspilot som andre webshops?

For at vi skal have mulighed for at svare på de anmeldelser, vi får på trustpilot, skal vi betale et beløb til trustpilot hver måned. Da vi er nystartet har vi valgt denne udgift fra. Alle vores kunder kan dog stadig anmelde vores lille shop på trustpilot. Som kunde er den eneste forskel du mærker derfor, at vi ikke svarer på din anmeldelse.

Hvorfor er I ikke e-mærket?

E-mærket yder i realiteten ikke vores kunder nogen yderligere sikkerhed, og da det koster flere tusinde kroner at blive e-mærket er den en udgift vi har valgt at nedprioritere. Ydermere er trustpilot nu et så brugt redskab til bedømmelse af nethandel, at e-mærkets styrke synes yderligere forringet.

Jeg har ikke fået en bekræftelsesmail på min ordre?

Såfremt du ikke har modtaget en bekræftelse via mail i din indbakke indenfor få minutter efter dit køb, kan den være blevet fanget i dit spam filter, alt efter hvordan dette er sat op. Ordrebekræftelsen vil i så fald være at finde i den mappe på din mailkonto der hedder spam eller junk.

Jeg forstår ikke hvordan jeg skal samle mit produkt?

Såfremt du er i tvivl om hvordan du samler eller håndtere et af vores produkter er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.

Hvordan fungerer jeres kundeservice?

P.t. Fungerer den sådan, at du som kunde ringer til et mobil nummer eller bruger vores kontaktformular. Da vi oftest kun er en på shoppen af gangen, kan det forekomme at vi må ringe tilbage, hvis vi ikke kan svare dig med det samme. Du kan altid forvente svar inden for samme dag som du har kontaktet os.

 

 •  
  VI ELSKER VORES PRODUKTER!
  Hos Little Lights elsker vi vores produkter.
  Det er vi sikker på, at du også kommer til.
 •  
  HURTIG LEVERING
  Vi sender din ordre 1-2 hverdage, efter vi har modtaget din ordre.
 •  
  30 DAGES RETURRET
  Hos Little Lights har du altid 30 dages returret.
 

en del af
Demoside

CVR: 00000000

Praktiske Links
Modtag vores nyhedsbrev
LITTLE LIGHTS ER LUKKET. DENNE SIDE FUNGERE NU KUN SOM DEMO SIDE!!! Little Lights bruger cookies. Når du fortsætter med at browse på denne side, accepterer du vores brug af cookies.